Papa Francisc și Donald Trump s-au întâlnit la Vatican

  • 24 Mai 2017 11:46
Papa Francisc și Donald Trump s-au întâlnit la Vatican

Papa Francisc și președintele Statelor Unite, Donald Trump, s-au reunit astăzi la Vatican preț de 27 de minute, informează Agerpres.

Donald Trump a venit împreună cu soția sa, Melania, care era îmbrăcată în negru, cu părul strâns și purtând un voal negru. Cuplul prezidențial american a fost escortat de Garda Elvețiană de la Vatican către apartamentele pontificale.

După aceea, președintele american a intrat singur în așa-numita Sala del Tronetto, aflată lângă biblioteca privată, unde și-a strâns mâna cu Papa Francisc și a pozat pentru fotografi.

Delegația americană din care au făcut parte fiica cea mare a lui Donald Trump, Ivanka, soțul acesteia, Jared Kushner, secretarul de stat al SUA, Rex Tillerson, precum și alte 10 persoane a așteptat finalul întrevederii într-o sală alăturată.

Conținutul conversației Papei Francisc cu Trump va fi cunoscut doar prin intermediul unui comunicat difuzat de biroul de presă al Vaticanului la sfârșitul reuniunii, în condițiile în care liderul american nu are prevăzute declarații de presă în Italia.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:69 %
Vint:2,06 m/s
Thu
11
Fri
15
Sat
11
Sun
15
Mon
16
Arhivă Radio Chișinău