Până pe 11 august, USMF „Nicolae Testemițanu” organizează sesiunea suplimentară de admitere

  • 09 August 2023 18:33
Până pe 11 august, USMF „Nicolae Testemițanu” organizează sesiunea suplimentară de admitere

Până pe 11 august curent, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie (USMF) „Nicolae Testemițanu” organizează sesiunea suplimentară de admitere în anul universitar 2023-2024, pentru locurile neacoperite la studii în bază de contract, informează MOLDPRES.

Astfel, sunt disponibile 51 de locuri la studii superioare de licență și integrate, dintre care opt la programul Farmacie, șase locuri la Optometrie, 19 locuri la Sănătate publică, cinci locuri la Asistență medicală generală și 13 – la Tehnologie radiologică, scrie sursa citată.

Totodată, se anunță sesiunea suplimentară de admitere la studii superioare de master (ciclul II). În total, sunt disponibile nouă locuri în bază de contract: trei la programul Nutriție umană și șase la Sănătate mintală publică.

Candidații care nu au promovat concursul final și ale căror acte în original sunt depuse la Comisia de admitere se pot înscrie în concurs în sesiunea suplimentară, pentru aceasta fiind necesară completarea unei cereri suplimentare.

La sesiunea suplimentară pot prezenta originalele actelor și candidații care nu au participat inițial la concurs în cadrul sesiunii de bază de admitere. 

Comisia de admitere activează în Blocul didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165), de luni până vineri, între orele 9:00 și 16:30, pauză – 12:00-13:00. 

Rezultatele sesiunii suplimentare de admitere vor fi făcute publice la 12 august curent, pe site-ul universității. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
13,85
Cer senin
Umiditate:44 %
Vint:2,06 m/s
Tue
9
Wed
10
Thu
13
Fri
13
Sat
14
Arhivă Radio Chișinău