Până la sfârșitul anului 2017, Igor Dodon pleacă încă o dată la Moscova, pentru a se întâlni cu Putin

  • 13 Decembrie 2017 13:00
Până la sfârșitul anului 2017, Igor Dodon pleacă încă o dată la Moscova, pentru a se întâlni cu Putin

Președintele Igor Dodon merge din nou la Moscova, pe 26 decembrie, pentru a participa la summit-ul informal al șefilor de stat din CSI, la invitația liderului de la Kremlin, Vladimir Putin.

Invitația i-a fost transmisă de ambasadorul Federației Ruse la Chișinău Farit Muhametșin, în cadrul unei întrevederi pe care ce-i doi au avut-o astăzi, potrivit unui mesaj postat de Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Președintele Dodon a discutat cu ambasadorul rus chestiuni legate de dezvoltarea relațiilor bilaterale și au făcut un schimb de opinii despre situația din regiune.

„Am remarcat importanța reuniunii grupului interparlamentar de prietenie „Moldova-Rusia“, care a avut loc la Moscova, ieri, și la care au participat din partea moldovenească - membrii Parlamentului Republicii Moldova și ai Adunării Populare a Găgăuziei, iar din partea Dumei de Stat a Federației Ruse - deputați din fracțiunea partidului ”Edinaia Rossia” și "Spravedlivaia Rossia”. Astfel de întâlniri contribuie, cu certitudine, la consolidarea și extinderea dialogului și a relațiilor moldo-ruse”, scrie Igor Dodon.

Aceasta ar urma să fie a 7-a întâlnire pe care o va avea Igor Dodon cu Vladimir Putin, de la începutul acestui an.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
13,85
Cer senin
Umiditate:70 %
Vint:3,6 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
12
Sat
14
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău