Până la 1 octombrie, Ucraina va permite autovehiculelor cu numere înmatriculate în stânga Nistrului să se întoarcă în regiune

  • 06 Septembrie 2021 14:25
Până la 1 octombrie, Ucraina va permite autovehiculelor cu numere înmatriculate în stânga Nistrului să se întoarcă în regiune

Până la 1 octombrie, Ucraina va permite autovehiculelor cu numere înmatriculate în stânga Nistrului să se întoarcă în regiune. Potrivit agenției INFOTAG, acest lucru a fost raportat de Administrația Serviciului Grăniceresc de Stat al Ucrainei, care de la 1 septembrie a interzis accesul în Ucraina a vehiculelor cu plăcuțe de înmatriculare nerecunoscute.

"Până în octombrie, proprietarii autovehiculelor vor putea reveni în Transnistria de pe teritoriul Ucrainei", se spune în mesaj.

Ucraina notează că la frontiera ruso-ucraineană a început să fie permisă trecerea pentru autovehiculele cu numere de înmatriculare transnistrene, care prin tranzitarea teritoriului Ucrainei se deplasează către regiunea transnistreană. După introducerea interdicției de la 1 septembrie, zeci de mașini, cărora li s-a interzis trecerea prin Ucraina, s-au adunat pe această secțiune a frontierei.

În același timp, Kievul a confirmat că intrarea unor astfel de vehicule peste granița moldo-ucraineană este interzisă, iar de la 1 octombrie orice tranzit va fi interzis.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,24
Cer senin
Umiditate:100 %
Vint:1,54 m/s
Mon
15
Tue
14
Wed
12
Thu
11
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău