Orchestra Națională a Radio România, la festivalul Balcic Classic Days

  • 23 Iulie 2013 11:10
Orchestra Națională a Radio România, la festivalul Balcic Classic Days

Potrivit Rador, iubitorii muzicii clasice, dar și turiștii aflați pe malul Mării Negre vor putea participa la eveniment, de la 19.30, în cadrul celei de-a patra ediții a Festivalului, în stațiunea legată de numele Reginei Maria.

Orchestra Națională a Radio România, va prezenta sâmbătă la festivalul Balcic Classic Days din Bulgaria un concert integral Mozart, sub bagheta dirijorului principal, Tiberiu Soare, cu participarea pianistului Horia Mihail și a violonistului Gabriel Croitoru. 

Potrivit Rador, iubitorii muzicii clasice, dar și turiștii aflați pe malul Mării Negre vor putea participa la eveniment, de la 19.30, în cadrul celei de-a patra ediții a Festivalului, în stațiunea legată de numele Reginei Maria și care a inspirat numeroși pictori români.

Festivalul Balcic Classic Days a reunit în cadrul edițiilor anterioare nume importante ale scenei muzicale internaționale, între care violoncelistul Lászlo Fenyő, dirijorul Martin Panteleev, pianistul și dirijorul Justus Frantz, tenorul Robert Nagy și orchestre precum Classic FM Orchestra și Orchestra Filarmonicii din Sofia.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
7,18
Câțiva nori
Umiditate:98 %
Vint:1,03 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
18
Wed
18
Arhivă Radio Chișinău