Orchestra de Tineret România-Moldova – Sinaia, București, Berlin

  • 18 August 2016 17:20
Orchestra de Tineret România-Moldova – Sinaia, București, Berlin

Orchestra de Tineret România-Moldova va evolua sub bagheta lui Cristian Mandeal în trei concerte extraordinare la Sinaia, București și Berlin la sfârșitul lunii august.

După o pregătire intensivă desfășurată la Sinaia, orchestra evoluează în seara de marți, 23 august, ora 19 la Casino-ul din Sinaia, în închiderea Festivalului “Enescu și muzica lumii”, cu un program muzical ce se va relua miercuri, 24 august, ora 19.30, la Ateneul Român din București, în închiderea Festivalului „Vara Magică”.

Programul cuprinde George Enescu - Suita pentru orchestră nr. 1, Ceaikovski - Aria lui Lenski (solist Marin Cazacu - violoncel) și Variațiunile rococo pentru violoncel și orchestră (solist Ștefan Cazacu - violoncel), Prokofiev - Suita de balet Romeo și Julieta op. 64. 

De această dată, Orchestra de Tineret România-Moldova țintește un nou succes internațional, concertul de la București fiind urmat de un concert cu un program similar, ce va fi susținut la Konzerthaus Berlin în seara de 26 august, în cadrul Festivalului Young Euro Classic cu Andrei Ioniță la violoncel.


 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
6,63
Nori împrăștiați
Umiditate:90 %
Vint:3,6 m/s
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Thu
12
Arhivă Radio Chișinău