Orarul de circulație a trenurilor, modificat de Summitul European: Ce curse vor fi suspendate

  • 26 Mai 15:24
Orarul de circulație a trenurilor, modificat de Summitul European: Ce curse vor fi suspendate

Administrația Î.S. „Calea Ferată din Moldova” a publicat graficul de circulație a trenurilor în perioada Sumitului din 1 iunie. Astfel, în zilele de 31 mai și 1 iunie, circulația trenului de pe cursa „Chișinău-Iași (Socola)” și „Chișinău-Tighina-3” va fi suspendată.

„Decizia a fost luată de administrația CFM în vederea bunei organizări a celui mai important eveniment pe care-l va găzdui țara noastră - Summit-ul Comunității Politice Europene 2023 care va avea loc în satul Bulboaca, în cadrul complexului vitivinicol Castel Mimi.

În același timp, menționăm că trenul de pe cursa „Chișinău-București” și „Chișinău-Ungheni” va circula fără abateri, conform graficului obișnuit. Grafic obișnuit de circulație va avea și trenul de pe cursa „Chișinău- Kiev” ( plecarea din Chișinău în zilele calendaristice pare, iar din Ucraina în zilele impare)”, menționează IGSU.
 
Summitul European, programat pentru 1 iunie, la care au fost invitați 47 de președinți și șefi de guverne, va avea loc la Castel Mimi, situat la 30 km de aeroportul Chișinău. Securitatea și energetica sunt printre subiectele care vor fi abordate la acest eveniment, a declarat șefa statului, Maia Sandu.
 
 
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,24
Cer senin
Umiditate:66 %
Vint:1,54 m/s
Mon
17
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău