Ora de vârf | Vlad Țurcanu: Liniștea și stabilitatea invocată de actuala majoritate nu este una constructivă

  • 16 Februarie 2017 20:29
0%
00:00:00
00:00:00

Platforma DA se simte constrânsă să revină la metodele care au creat-o și care au consacrat-o. Mai ales acum, după alegerile prezidențiale pe care Platforma DA le-a pierdut alături de Maia Sandu, a afirmat analistul politic Vlad Țurcanu în emisiunea Ora de Vârf de la Radio Chișinău.

Fostul consilier prezidențial a subliniat că mai devreme sau mai târziu un partid ar  fi trebuit să exprime ceea ce cetățenii așteaptă, să dea replici actualei guvernări pentru că așa se funcționează într-o democrație. Liniștea și stabilitatea invocată de actuala majoritate parlamentară nu este una constructivă pentru că la adăpostul acestei stabilități se întâmplă lucruri care nu conțin elemente care să facă actuala guvernare una democratică, a declarat Vlad Țurcanu.

”Cei de la Platforma DA s-au resimțit o vreme și s-au trezit acum din pumni pentru că probabil nu au alternativă. Între timp, au pierdut o tribună  importantă care le asigura celor de la Platforma DA o vizibilitate importantă în rândul cetățenilor. Acum ar trebui să se reinventeze. Cum altfel decât cu ajutorul adepților Platformei care sunt chemați în stradă. Și s-ar putea să urmărim cel puțin o încercare de protest, mai ales că Platforma DA are experiență de a organiza asemenea manifestații”, a declarat Vlad Țurcanu.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:16 %
Vint:7,2 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău