Ora de Vârf | Ion Tăbârță: Acest ajutor care se va duce și în compensații pentru consumatorul final sau pentru utilizatorii casnici va ajuta statul nostru, actuala guvernare să reziste

  • 10 Noiembrie 2022 15:40
0%
00:00:00
00:00:00

Ajutorul de 200 de milioane de euro oferit din partea Uniunii Europene pentru depășirea crizei energetice este unul vital pentru Republica Moldova să reziste ca stat în această perioada foarte complicată, susține analistul politic Ion Tăbârță. Expertul a comentat în cadrul emisiunii „Ora de Vârf” de la Radio Chișinău că folosindu-se de situația complicată, forțe politice oligarhice cu ajutorul Moscovei vor să deturneze parcursul european al țării.

Acest ajutor care se va duce și în compensații pentru consumatorul final sau pentru utilizatorii casnici va ajuta statul nostru, actuala guvernare să reziste. Aici trebuie să facem o precizare, nu facem lobby actualei guvernări, trebuie să înțelegem că actuala guvernare cu toate problemele, deocamdată nu are o alternativă sănătoasă, o poziție care ar fi în interesele statului, în interesele societății moldovenești. Alternativa actualei guvernări, este o coaliție oligarhică, geo-politică care vrea să detoneze actualul sistem politic în aer, folosindu-se de situația complicată și cu ajutorul Federației Ruse dorește să stopeze parcursul european al R.M, dorește să pună capăt vectorului european de dezvoltare a statului nostru, a spus Ion Tăbârță.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:95 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău