Ora de Vârf | Ion Tăbârță: Bugetul pentru anul viitor, ca și cel din anul 2020, are un anumit substrat politic electoral și se face cu scopul de a arăta bine pentru electoratul de bază al partidului de guvernământ

  • 02 Decembrie 2020 16:00
0%
00:00:00
00:00:00

Bugetul pentru anul viitor, propus de Guvern, lasă impresia că are un substrat electoral, asemenea celui din 2020, consideră analistul politic Ion Tăbârță.

Există impresia că acest buget, ca și cel din anul 2020, are un anumit substrat politic electoral. Nu este exclus ca în anul 2021 să avem alegeri parlamentare anticipate. Socialiștii și, nu numai ei, ne vorbesc de un eventual scrutin electoral în toamna anului viitor. Se creează impresia că acest buget are un anumit substrat politic electoral și se face cu scopul de a arăta bine pentru anumite categorii ale populației, care reprezintă electoratul de bază al partidului de guvernământ. Dar există și anumite scheme economice. Însă logica unui buget de stat ar trebui să pornească de la funcționalitatea economiei, toate plățile să fie asigurate și toate categoriile populației să fie incluse și bugetul să aibă clar anumite priorități de funcționare economică a Republicii Moldova”, a spus Ion Tăbârță.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
8,85
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:0 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău