Ora de Vârf | Ion Tăbârță: „Federația Rusă va folosi așa-zisele atacuri din regiunea transnistreană în scop propagandistic” (Audio)

  • 08 Aprilie 18:04
0%
00:00:00
00:00:00

Federația Rusă încearcă să folosească regiunea transnistreană împotriva parcursului european al RM. Comentând așa-numitul atac cu dronă de la sfârșitul săptămânii trecute, anunțat de regimul de la Tiraspol, analistul politic Ion Tăbârță a spus în cadrul emisiunii Ora de vârf de la Radio Chișinău, că, în mod evident, sunt niște acțiuni puse la cale de structurile din regiunea transnistreană, pentru a ține populația în stare de cetate asediată.

Comportamentul politic al regimului de la Tiraspol este dictat de Moscova. Expertul  consideră că Federația Rusă va folosi aceste așa-zise atacuri din regiunea transnistreană în scop propagandistic.

„Nu a fost un atac. Sunt o serie de acțiuni regizate. Toți înțeleg că așa-numitele atacuri sunt niște înscenări. Probabil mizează pe faptul că populația de acolo îi crede, însă, ca și cu acel elicopter explodat, acum această dronă, sunt niște acțiuni puse la cale de structurile din regiunea transnistreană.

Federația Rusă, prin reprezentanții săi, cum ar fi dna Zaharova de la MAE rus, va încerca să promoveze aceste evenimente împotriva R. Moldova, incluzându-le în anumite narațiuni informaționale, propagandistice”, a spus Ion Tăbârță.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
7,24
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:3,6 m/s
Thu
17
Fri
18
Sat
15
Sun
16
Mon
17
Arhivă Radio Chișinău