Operatorii de apă din trei raioane vor opera modificări în tarife

  • 08 Octombrie 2022 19:24
Operatorii de apă din trei raioane vor opera modificări în tarife

Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE), în ședința de ieri, a aprobat și avizat tarifele pentru furnizarea sau prestarea serviciului public de alimentare cu apă și de canalizare de către operatori din domeniu din trei raioane, transmite MOLDPRES.

Astfel, în cadrul ședinței publice au fost emise Avizele privind cuantumul tarifelor pentru furnizarea/prestarea serviciului public de alimentare cu apă, de canalizare și de epurare a apelor uzate pentru anul 2022 de către Î.M. ”Apă-Canal din Drochia” și Î.M. ”Servicii Comunal-Locative” Rezina.

De asemenea, au fost aprobate tarifele pentru furnizarea/prestarea serviciului public de alimentare cu apă, de canalizare și de epurare a apelor uzate de către Î.M. „Apă-Canal” Căușeni pentru anul 2022, diferențiate pe categorii de consumatori.

„Tarifele vor arăta după cum urmează: serviciul public de alimentare cu apă potabilă – pentru consumatorii casnici în mărime de 14,00 lei/m3 (aproximativ 0,7 euro), pentru consumatorii noncasnici în mărime de 26,55 lei/m3; serviciul public de canalizare și de epurare a apelor uzate – pentru consumatorii casnici în mărime de 13,67 lei/m3, pentru consumatorii noncasnici în mărime de 23,00 lei/m3”, indică ANRE.

Hotărârea va intra în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
20,52
Cer senin
Umiditate:55 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău