ONG-urile de media organizează un Forum Mass-Media

  • 28 Octombrie 2017 22:48
ONG-urile de media organizează un Forum Mass-Media

Comunitatea jurnalistică din R. Moldova organizează pentru al treilea an la rând Forumul Mass-Media pentru a dezbate principalele probleme cu care se confruntă instituțiile media autohtone și profesioniștii din domeniu.

Pentru a participa la lucrările forumului, organizat în perioada 14-15 noiembrie 2017, jurnaliștii, editorii, redactorii, managerii și alți colaboratori ai instituțiilor mass-media din Republica Moldova, reprezentanții organizațiilor și asociațiilor de media, agențiilor și caselor de publicitate, ai mediului academic aferent formării profesionale jurnalistice sunt invitați să se înregistreze online.

La lucrările Forumului Mass-Media 2017 vor fi invitați reprezentanți ai autorităților, ambasadelor și reprezentanțelor străine, fundațiilor și organizațiilor internaționale. În limita locurilor disponibile, organizatorii îi vor invita pe unii jurnaliști liber profesioniști, experți și lideri de opinie din țară și de peste hotare, bloggeri.

Documentele aprobate de Forumul Mass-Media 2017 vor fi traduse în limbile engleză și rusă și transmise în adresa reprezentanțelor și ambasadelor străine în Republica Moldova, organizațiilor și experților europeni și internaționali care monitorizează dezvoltarea democratică a Republicii Moldova, altor persoane și instituții potențial interesate.

Forumul Mass-Media 2017 este organizat de Consiliul de Presă din Republica Moldova în parteneriat cu Asociația Presei Independente (API), Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) și Asociația Presei Electronice (APEL).

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
14,31
Cer senin
Umiditate:72 %
Vint:7,6 m/s
Mon
13
Tue
12
Wed
14
Thu
16
Fri
15
Arhivă Radio Chișinău