Oleg Tofilat pleacă de la șefia CFM. Reacția Agenției Proprietății Publice

  • 29 Ianuarie 19:39
Oleg Tofilat pleacă de la șefia CFM. Reacția Agenției Proprietății Publice

Directorul general al întreprinderii de stat „Calea Ferată din Moldova”, Oleg Tofilat, pleacă din funcție. O cerere în acest sens a fost depusă la instituția fondatoare, Agenția Proprietății Publice, transmite IPN.

„Până la numirea unui succesor, Oleg Tofilat va continua exercitarea atribuțiilor sale pentru asigurarea activității operaționale normale a întreprinderii”, se arată într-un comunicat de presă al întreprinderii.

Recent în spațiul public s-a discutat despre faptul că entitatea se confruntă cu probleme financiare, iar din această cauză angajații nu și-au primit încă lefurile, lucru recunoscut și de Oleg Tofilat. Potrivit lui, întreprinderea are doar banii pe care-i câștigă, iar reducerea încasărilor a generat restanțe salariale.

Oleg Tofilat este director CFM din mai 2021. Pe când era consilier al prim-ministrului în domeniul transporturilor și infrastructurii, a participat la concursul pentru ocuparea funcției vacante de administrator al întreprinderii „Calea Ferată din Moldova”, fiind desemnat învingător.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
7,24
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:1,03 m/s
Mon
15
Tue
14
Wed
12
Thu
11
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău