Ograda țărănească moldovenească - punct de atracție la Bazarul Internațional de Caritate de la Dublin

  • 16 Noiembrie 2023 15:50
Ograda țărănească moldovenească - punct de atracție la Bazarul Internațional de Caritate de la Dublin

Ambasada Republicii Moldova în Irlanda participă la cel mai mare eveniment diplomatic din țara de reședință - Bazarul Internațional de Caritate de la Dublin. Misiunea diplomatică va prezenta imaginea unei ogrăzi țărănești, simbol al identității și al legăturii strânse cu rădăcinile culturale și tradiționale, transmite MOLDPRES.

Potrivit Ambasadei Republicii Moldova în Irlanda, bazarul unește într-un singur loc diverse culturi, ambasadele participante prezentând standuri cu produse naționale, bucate tradiționale, suveniruri și obiecte de artizanat din întreaga lume.

În acest an, la eveniment este prezentată o varietate de produse autentice „made in Moldova”, de la fructe proaspete și vinuri premium, până la bucate tradiționale, produse de patiserie, cosmetică naturistă și suvenire meșteșugărești.

Bazarul Internațional de Caritate este un eveniment așteptat de publicul dublinez și nu doar, oferind o experiență unică prin intermediul dansurilor tradiționale, a muzicii și a bucatelor din întreaga lume.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
8,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:76 %
Vint:3,6 m/s
Fri
10
Sat
8
Sun
7
Mon
6
Tue
7
Arhivă Radio Chișinău