Oferta de țară a turismului medical, prezentată la Antalya Tourism Fair 2023

  • 28 Octombrie 2023 13:20
Oferta de țară a turismului medical, prezentată la Antalya Tourism Fair 2023

Asociația de Turism Medical din Moldova a participat, în perioada 26-27 Octombrie 2023, la cea mai mare expoziție internațională din Turcia dedicată turismului - Antalya Tourism Fair 2023, alături de reprezentanți ai Ministerului Culturii, Oficiului Național al Turismului, Găgăuz Sofrasi, dar și vinăriile Cricova și Castel Mimi.

Timp de două zile, sute de oameni au vizitat standul de țară, amplasat în cel mai mare centru expozițional din Antalya. Publicul, venit din 25 de țări, a manifestat un interes sporit față de turismul medical din țara noastră, dar și cel rural, vitivinicol și gastronomic. Ne-am bucurat să aflăm că oferta de turism medical a Republicii Moldova este deja bine cunoscută în Georgia, România, Cipru, Kazahstan, Ucraina, Suedia, Kârgâzstan și țara gazdă - Turcia.

Târgul de Turism din Antalya a ajuns la cea de-a V-a ediție. Scopul acestuia este de a consolida diversitatea de piețe existente în sectorul turistic și de a servi drept o platformă de conexiune a rețelelor de turism din întreaga lume.

Partenerii strategici ai Asociației de Turism Medical din Moldova sunt USAID Moldova și WNISEF.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
22,24
Cer senin
Umiditate:35 %
Vint:4,63 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
15
Mon
18
Tue
19
Arhivă Radio Chișinău