Ocupanții ruși au fost învinși pentru a 12-a oară la Ciornobaivka, din regiunea Herson, Ucraina

  • 28 Martie 2022 09:26
Ocupanții ruși au fost învinși pentru a 12-a oară la Ciornobaivka, din regiunea Herson, Ucraina

Ocupanții ruși au fost învinși pentru a 12-a oară la Ciornobaivka - a declarat consilierul șefului Biroului Președintelui, Oleksi Arestovici.

Armata ucraineană a mai dat o lovitură ocupanților ruși pe aerodromul de la Ciornobaivka, din regiunea Herson, pentru a 12-a oară, relatează RBC-Ucraina cu referire la consilierul șefului Biroului Președintelui, Oleksi Arestovici. ''O surpriză plăcută, deși una firească - Ciornobaivka -12, s-a întâmplat și continuă să se întâmple și în momentul de față'', a declarat oficialul într-un comunicat. Arestovici a mai remarcat că acum inamicul și-a transferat eforturile pentru a ocupa zona de est a Ucrainei, concentrându-se pe capturarea orașului Mariupol care este blocat și încercând, de asemenea, cu orice preț să încercuiască trupele Forțelor Armate ale Ucrainei între Izium și Volnovaha. ''Lângă Izíum se duc lupte grele, potrivit unor surse, inamicul a avansat, iar potrivit altor surse, ai noștri i-ar fi încercuit.

În zonă se desfășoară lupte grele în momentul de față și vor exista multe informații false și dezinformări, în același timp'', a precizat Orestovici. Pe aerodromul din Ciornobaivka, Forțele Armate ale Ucrainei l-au lichidat pe comandantul Armatei a 49-a Combinată a Federației Ruse, general-locotenentul Iakov Reazanțev.

Sursa: RADOR

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
13,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:75 %
Vint:3,6 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău