Octavian Țîcu și-a exercitat dreptul la vot. „Am spus da viitorului european al Republicii Moldova, nu războiului și da păcii”

  • 20 Octombrie 11:29
Octavian Țîcu și-a exercitat dreptul la vot. „Am spus da viitorului european al Republicii Moldova, nu războiului și da păcii”

Candidatul blocului „Împreună” la alegerile prezidențiale, istoricul Octavian Țîcu, și-a exercitat astăzi dreptul la vot, împreună cu familia sa.

Candidatul Blocului Împreună, Octavian Țîcu, a anunțat că are o bucurie în familie în ziua alegerilor și referendumului: „Fiul meu Andrei votează pentru prima oară”. Este primul anunț pe care l-a făcut candidatul imediat ce a ieșit din secția de votare, potrivit IPN. 

Totodată, Octavian Țîcu a îndemnat toți cetățenii să vină la votare, „pentru că este unica noastră șansă”. A explicat, totodată, că în cadrul scrutinului a spus „da viitorului european al Republicii Moldova, nu războiului și da păcii”.

„Avem nevoie de un viitor previzibil și de o economie puternică”, a menționat Octavian Țîcu.

Astăzi au loc alegeri pentru funcția de președinte și referendumul republican constituțional cu privire la integrarea europeană. Tradițional, secțiile de votare își deschid ușile la ora 07.00, iar alegătorii pot veni să-și exercite dreptul la vot până la ora 21.00.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
6,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:2,57 m/s
Mon
9
Tue
12
Wed
12
Thu
12
Fri
10
Arhivă Radio Chișinău