Octavian Țîcu: Am votat pentru un viitor alături de România, alături de aliații Nord-Atlantici, pentru un stat prosper

  • 01 Noiembrie 2020 09:45
Octavian Țîcu: Am votat pentru un viitor alături de România, alături de aliații Nord-Atlantici, pentru un stat prosper

Candidatul Partidului Unității Naționale la alegerile prezidențiale, Octavian Țîcu, și-a exercitat dreptul la vot în această dimineață, alături de soția sa Viorica și fiul Andrei. La secția de votare din incinta Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, el a fost însoțit și de deputatul Iurie Reniță.

Octavian Țîcu a declarat presei că a votat pentru reîntregirea cu România și a îndemnat alegătorii și în special tinerii, să iasă masiv la vot și să nu se lase provocați în incidente, referindu-se la cazul de la Varnița.

„Am votat pentru ceea ce cred dintotdeauna, pentru un viitor alături de România, alături de aliații Nord-Atlantici, pentru un stat prosper, sigur și bazat pe bunăstare. Un îndemn, pentru că am văzut deja mai multe provocări în regiunea secțiilor de votare de lângă Nistru - să nu ne lăsăm provocați pentru a da motiv regimului, Kremlinului și altora să pună că asta este fața noastră. Trebuie  fim vigilenți, să acționăm cu fermitate, dar să nu ne lăsăm provocați. Aceste alegeri sunt, așa cum au fost întotdeauna, o bătălie între est sau vest și noi putem astăzi să demonstrăm că suntem pentru o reîntregire cu România și aliații Nord- Atlantici”, a declarat Octavian Țîcu. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:4,12 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău