Oameni și Idei | Nicoleta Bugan, despre modeling, complexe și succes „Nu trebuie să fii frumoasă ca să devii un model”

  • 03 Iunie 2023 10:30
Oameni și Idei | Nicoleta Bugan, despre modeling, complexe și succes „Nu trebuie să fii frumoasă ca să devii un model”

Modelingul este o afacere ca oricare alta, iar pentru a avea succes pe piață, trebuie depusă multă muncă și nu este suficient să fii posesoarea unui chip frumos. Pentru că ceea ce contează nu este frumusețea unui model, cât măsura în care acesta este apreciat.

Se știe că visul multor fete este să devină modele, doar că, nu toate înțeleg acest termen de „model”.

Ce înseamnă de fapt domeniul modelingului în Rep. Moldova ne spune Nicoleta Bugan în emisiunea „Oameni și Idei” de la Radio Chișinău.

Nicoleta Bugan spune multe secrete ale modelingului, pentru că este cea care cunoaște viața de model, nu din auzite, dar din propria experiență - deja de 10 ani.

„Am început să merg la școala de modeling doar pentru a arăta oamenilor din jur că sunt frumoasă. Nu doream să devin model, însă cred că aici, soarta a decis pentru mine. Din clasa a 5-a am început a purta ochelari, mă complexam foarte mult, nu-mi plăcea părul meu creț, nicio fată în clasă nu avea parul așa, de aceea eu mereu mi-l îndreptam. Nu-mi plăceau ochii mei de asiatici, pentru că mi se spunea mereu „kitaeț”. După ceva timp am înțeles că nu eram urâtă, dar diferită. Acele lucruri de care mă complexam în copilărie, acum, sunt arma mea. Părul creț, ochii de asiatici, tiparul meu neobișnuit îi atrage pe fotografi, designeri și make-up artiști”, spune Nicoleta Bugan.

Află mai multe din emisiunea „Oameni și Idei”.







Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,63
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:0,51 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău