Oameni și Idei | Corina Moisei Dabija: „Cartea e un refugiu - Hai să citim pentru schimbare”

  • 13 Iulie 2023 10:58
Oameni și Idei | Corina Moisei Dabija: „Cartea e un refugiu - Hai să citim pentru schimbare”

Corina Moisei Dabija sau așa cum îi spun mai mulți - Fata cu Cartea a fost invitata emisiunii „Oameni și Idei” de la Radio Chișinău. Corina este cea care scrie istoriile cărților care te fac să simți emoții puternice. Este cronicar de carte și jurnalist cultural de peste zece ani. „Hai să citim pentru schimbare”.

Corina spune că este o cititoare de cursă lungă și persoana care încearcă să trăiască mai multe vieți prin intermediul cărților pe care le citește. Promovează lecturile ca un mod modern de viață și ca un hobby bun pentru tinerii în devenire.     

Corina cu ajutorul cărților încercă să schimbe paradigma în care trăiește:       

Citirea cărților pentru mine e un obicei cultivat de-a lungul timpului și chiar din copilărie. Cartea este un refugiu. Am supraviețuit pandemiei și stărilor de anxietate datorită cărților. Aceasta a fost plăcerea mea principală”, spune Corina.       

Dacă ai nevoie de mai multe recomandări în ceea ce ține de lectură, din domeniul psihologiei, dezvoltare personală, istorie, clasice, acțiune și aventură, iubire, dar și alte genuri ascultă emisiunea „Oameni și Idei” de la Radio Chișinău.  


Tags

Alte Noutati

LIVE: Arena Națională
Meteo Chișinău
13,85
Cer senin
Umiditate:59 %
Vint:2,57 m/s
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Wed
13
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău