OAMENI ȘI IDEI | Ana-Maria Pșenicinaia: „Online-ul astăzi este important. Noi trebuie să fim acolo unde sunt oamenii, iar ei sunt pe platformele de socializare” (Video)

  • 30 Iunie 16:50
OAMENI ȘI IDEI | Ana-Maria Pșenicinaia: „Online-ul astăzi este important. Noi trebuie să fim acolo unde sunt oamenii, iar ei sunt pe platformele de socializare” (Video)

Invitata emisiunii „Oameni și Idei” de la Radio Chișinău a fost Ana-Maria Pșenicinaia, Social Media Manager. Tânăra, care deja de trei ani e în domeniul online, ne spune că „online-ul astăzi este foarte important și trebuie să fim acolo unde sunt oamenii, iar ei sunt pe platformele de socializare”.

„Dacă ești expert într-un domeniu sau ai o afacere cu produse, tu trebuie să fii în online, pentru că dacă nu -  tu practic nu exiști ca specialist sau ca afacere. Orice domeniu se găsește acum și în online. Noi, cu ajutorul rețelelor de socializare, putem ajunge mult mai aproape de oameni. Trebuie să recunoaștem că în online oamenii petrec foarte mult timp”, spune Ana-Maria.

Ana-Maria ne mai spune că „personalitatea, încrederea, expertiza și utilitatea sunt principalele aspecte de care trebuie să ținem cont dacă avem un blog personal”.

„Oamenii se îndrăgostesc de tine prin prisma sentimentelor și caracterului. Intrigăm oamenii să ne privească zi de zi în stories, atunci când arătăm viața noastră, întâmplările de zi cu zi și eșecurile pe care le întâlnim. Prezentând în ce suntem experți, care e utilitatea noastră și de ce oamenii să cumpere anume de la noi, formăm o încredere a potențialului client către ceea ce vindem. Asta e expertiza. Pe Instagram mereu ceva se schimbă, fie în algoritmi, fie în modul cum oamenii interacționează cu conținutul, iar sarcina noastră, dacă avem un blog – e să ne adaptăm după aceste schimbări”, mai spune Ana-Maria.

Vânzări prin blog, brandul personal și cum să facem bani din Instagram sunt principalele subiecte abordate de Ana-Maria în cadrul emisiunii „Oameni și Idei”.

Interviul integral cu Ana-Maria Pșenicinaia îl puteți urmări în continuare:

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
36,24
Cer senin
Umiditate:23 %
Vint:4,63 m/s
Tue
27
Wed
25
Thu
21
Fri
22
Sat
23
Arhivă Radio Chișinău