Oameni și Idei | Ana Danilescu, femeia care a ales să vorbească despre cancer și frica de moarte (Video)

  • 27 Mai 2023 12:20
Oameni și Idei | Ana Danilescu, femeia care a ales să vorbească despre cancer și frica de moarte (Video)

Ana Danilescu este femeia care a decis să vorbească despre CANCER și frica de moarte. Ana a înțeles că în Republica Moldova nu prea se vorbește despre cancer, de aceea a decis să facă acest pas și să fie VOCEA celor care nu au curajul să o facă.

Se consideră puternică nu pentru că a trecut prin cancer, dar pentru că a avut curajul să VORBEASCĂ. Despre provocarea ei cu cancerul și despre lecțiile de viață pe care le-a avut, Ana Danilescu a vorbit în emisiunea „Oameni și Idei” de la Radio Chișinău.

„Eu această boală, o văd altfel, nu ca o sentință la moarte. De aceea am decis că vreau să vorbesc despre ea. Am decis să nu lupt cu boala, dar să o accept pentru că nu întâmplător ea m-a ales pe mine și nu pe altcineva. Noi ducem un mod de viață prea agitat și prea aglomerat și nu ne înțelegem corpul. Corpul nostru strigă ajutor dar noi pur și simplu nu îl auzim. Ana cea fără cancer, nu trăia prezentul, trăia în trecut și trăia în viitor”.   

Mai multe despre viața Anei Danilescu, ce își dorește acum cel mai mult, care este frica ei cea mai mare și cum reușește să își schimbe atitudinea în situații mai grele din viața ei, află din emisiunea „Oameni și Idei” de la Radio Chișinău.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de vârf cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
17,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:76 %
Vint:4,63 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău