O româncă a murit după ce a fost atacată de un rechin în Marea Roșie, în Egipt

  • 03 Iulie 20:10
O româncă a murit după ce a fost atacată de un rechin în Marea Roșie, în Egipt

O a doua femeie a murit după ce a fost atacată de un rechin în Marea Roșie, în Egipt, la sud de orașul Hurghada, a anunțat duminică Ministerul Mediului egiptean, surse precizând pentru Reuters că este vorba de o turistă româncă.

Două surse au declarat pentru agenția de presă Reuters că trupul unei turiste românce de circa 40-50 de ani a fost descoperit la câteva ore după ce un atac asemănător a ucis o austriacă de 68 de ani.

Ambele atacuri au avut loc la circa 600 de metri distanță unul de celălalt, în Golful Sahl Hashleesh, potrivit surselor.

Ministerul Mediului din Egipt a anunțat într-un comunicat că o comisie a fost înființată pentru a investiga circumstanțele în care au avut loc cele două atacuri și eventualele motive științifice care au dus la acestea.

Guvernoratul Mării Roșii din Egipt a emis vineri un ordin privind închiderea mai multor plaje de la Marea Roșie după ce o femeie austriacă, în vârstă de 68 de ani, a murit după ce a fost atacată de un rechin în dimineața aceleiași zile în apele Golfului Sahl Hasheesh.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
-1,15
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:4,63 m/s
Mon
-0
Tue
0
Wed
3
Thu
7
Fri
9
Arhivă Radio Chișinău