O producție autohtonă nominalizată la premiile Uniunii Cineaștilor din România

  • 06 Mai 2016 13:16
O producție autohtonă nominalizată la premiile Uniunii Cineaștilor din România

Producția OWH Studio „Lume, ia-mă în brațe, eu vin” a fost nominalizată la premiile Uniunii Cineaștilor din România pentru anul 2015 la două categorii: film documentar de scurt metraj și film documentar de televiziune.

Pelicula este o co-producție OWH Studio și TVR, regie semnată de Violeta Gorgos, după un text de Natalia Starikova. Durata filmului este de 50 minute, unde eroina proiecției, Natalia, în pofida greutăților întâlnite după 10 ani de închisoare, încearcă să se integreze în societate.

Premiera documentarului „Lume, ia-mă în brațe, eu vin” a avut loc în cadrul celei de-a XII-a ediții a Festivalului Internațional de Film Documentar CRONOGRAF organizat în mai 2015 la Chișinău.

Gala premiilor Uniunii Cineaștilor din România va avea loc pe data de 16 mai 2016 la București. În concurs sunt înscrise peste 50 de filme românești de lung și scurt metraj:, precum: ficțiune, filme documentare, de animație, experimentale și producții de televiziune. Ele urmează a fi supuse unei minuțioase analize profesionale de către un juriu format din distinse personalități din cinematografie și media.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
27,24
Cer senin
Umiditate:32 %
Vint:6,69 m/s
Wed
18
Thu
19
Fri
21
Sat
19
Sun
19
Arhivă Radio Chișinău