O nouă structură va fi creată în cadrul preturilor de sector din Chișinău

  • 31 Martie 2021 19:45
O nouă structură va fi creată în cadrul preturilor de sector din Chișinău

Primăria municipiului Chișinău informează că în cadrul preturilor de sector va fi instituită o nouă structură, unde vor activa agenți constatatori, cu atribuții pentru a verifica cum sunt respectate normele ce țin de salubrizarea și asigurarea curățeniei, precum și combaterea construcțiilor neautorizate din capitală.

Un proiect de decizie în acest sens a fost votat astăzi de Consiliul municipal Chișinău, prin care a fost aprobată organigrama, structura și efectivului-limită al statelor de personal din cadrul preturilor de sector.

Constituirea noii subdiviziuni va spori considerabil calitatea proceselor-verbale întocmite, precum și numărul acestora și va spori eficiența serviciilor acordate populației.

Primarul General, Ion Ceban, a menționat că decizia era una necesară, în contextul în care anul trecut a fost aprobat noul Regulament cu privire la salubrizarea și menținerea ordinii sanitare în capitală.

Menționăm că la nivelul preturilor de sector vor fi angajați câte 5 agenți constatatori, iar pentru sectorul Botanica sunt preconizate 7 unități, deoarece este cel mai mare sector din Chișinău.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Perspective
Meteo Chișinău
16,24
Cer senin
Umiditate:72 %
Vint:2,57 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău