O fotografie cu John Kerry în spital

  • 10 Iunie 2015 11:23
O fotografie cu John Kerry în spital

Secretarul de stat al SUA John Kerry a postat marți o fotografie cu el din spitalul din Boston (nord-estul SUA) în care se află, dând asigurări că totul va fi bine și că lucrează, la 10 zile după ce și-a fracturat femurul după o cădere de pe bicicletă în Alpii francezi, scrie Agerpres.'Mă simt bine la o săptămână de la operație. Am discutat astăzi cu ambasadoarea…

Secretarul de stat al SUA John Kerry a postat marți o fotografie cu el din spitalul din Boston (nord-estul SUA) în care se află, dând asigurări că totul va fi bine și că lucrează, la 10 zile după ce și-a fracturat femurul după o cădere de pe bicicletă în Alpii francezi, scrie Agerpres.

'Mă simt bine la o săptămână de la operație. Am discutat astăzi cu ambasadoarea (consilier pentru securitate națională) Susan Rice și cu echipa Departamentului de Stat. Activitatea continuă!', a scris Kerry într-un mesaj postat pe Twitter.

Mesajul este însoțit de o fotografie a oficialului american așezat într-un fotoliu, cu piciorul drept întins, îmbrăcat în pantalon de pijama și o cămașă de blugi, vorbind la telefon din rezerva sa de la Massachusetts General Hospital.

Înainte de publicarea acestui mesaj pe Twitter și a fotografiei, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat Jeffrey Rathke a prezentat, ca în fiecare zi, noutăți despre starea secretarului de stat. El a explicat că oficialul american a urmat ședințe de fizioterapie, a continuat să lucreze și a ținut legătura cu omologi din întreaga lume.

John Kerry a discutat totodată probleme legate de 'schimbările climatice' cu ministrul brazilian de externe Mauro Vieira și s-a consultat cu consilierii săi privind Rusia și Iranul, a afirmat Jeffrey Rathke.

Totuși, de zece zile, Departamentul de Stat păstrează o oarecare discreție cu privire la starea sănătății secretarului de stat și nu a difuzat nicio fotografie după accidentul de bicicletă suferit în dimineața zilei de 31 mai, în apropiere de frontiera franco-elvețiană. Kerry venise la Geneva pentru convorbiri cu omologul său iranian Mohammad Javad Zarif privind controversatul program nuclear al Teheranului.

John Kerry a revenit pe 1 iunie în Statele Unite și a fost operat la femurul drept a doua zi, într-un spital din Boston. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
9,96
Ploaie ușoară
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Thu
16
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău