O femeie din Indonezia, ucisă de un crocodil; o altă persoană, dată dispărută

  • 27 Decembrie 2019 19:43
O femeie din Indonezia, ucisă de un crocodil; o altă persoană, dată dispărută

O femeie a fost ucisă de un crocodil în Indonezia, iar o alta a fost dată dispărută în urma unui atac similar petrecut în provincia Sulawesi din această țară, au precizat vineri autoritățile locale, potrivit AFP, preluat de AGERPRES.

Cele două incidente separate au avut loc joi și vineri în două râuri învecinate din departamentul Konawe Nord, situat în sudul insulei Sulawesi.

Prima victimă, Nurgaya, o femeie de 48 de ani, a fost atacată joi seară de un crocodil pe când spăla rufe împreună cu fiica sa în râul Lalindu. Cadavrul ei a fost descoperit la o distanță de circa doi kilometri în raport cu locul în care a avut loc atacul.

"Vineri a avut loc un alt atac, iar victima este în continuare dată dispărută", a precizat Djasmidin, unul dintre responsabilii agenției locale de gestionare a catastrofelor, care, așa cum este cazul multor indonezieni, poartă un singur nume.

Echipele de intervenție caută rămășițele celei de-a doua victime în apele râului Lasolo, care se se varsă în Lalindu.

Anul acesta, cel puțin patru persoane și-au pierdut viața după ce au fost atacate de crocodili în această regiune, potrivit agenției locale de gestionare a catastrofelor. 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
16,63
Cer senin
Umiditate:76 %
Vint:3,09 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău