O explozie puternică s-a produs la Odesa, în timpul unei alerte de raid aerian

  • 16 Iulie 2022 09:54
O explozie puternică s-a produs la Odesa, în timpul unei alerte de raid aerian

O explozie puternică s-a produs la Odesa, în timpul unei alerte de raid aerian, sâmbătă, relatează RBC-Ucraina cu referire la Suspіlne.

"În dimineața zilei de 16 iulie, rușii au lansat un atac cu rachete asupra Odesei, după cum a raportat Comandamentul Operațional Sud al Ucrainei. Racheta a lovit un obiect civil. Potrivit armatei, atacul cu rachetă a fost efectuat cu ajutorul aeronavei strategice Tu-95, din direcția Stavropol. În urma impactului rachetei de croazieră Kh-101, a izbucnit un incendiu în depozitul unei companii comerciale, afectând o suprafață de aproximativ o mie de metri pătrați. Echipele de salvare intervin la fața locului. În prezent, nu există informații despre răniți", relatează Suspіlne.

Martorii oculari notează că fumul se ridică deasupra orașului, fiind vizibil că a izbucnit un incendiu de proporții. Potrivit șefului administrației regionale de stat Odesa, Serhi Bratciuk, la fața locului intervin echipele de salvare. Potrivit Comandamentul Operațional Sud al Ucrainei, racheta a lovit un obiect civil. Deocamdată, nu au fost raportate date despre victime.

Reamintim, RBC-Ucraina a anunțat că, în cursul dimineții de sâmbătă, la Mikolaiv s-au produs explozii, în urma unui raid aerian. Potrivit șefului administrației regionale de stat Mikolaiv, Vitali Kim, aviația rusă a lansat cel puțin zece rachete asupra orașului.

Sursa: Rador

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
21,63
Cer senin
Umiditate:67 %
Vint:1,54 m/s
Sat
24
Sun
25
Mon
24
Tue
23
Wed
22
Arhivă Radio Chișinău