O companie feroviară din Japonia și-au cerut scuze pentru faptul că trenul a plecat cu 25 secunde mai devreme

  • 17 Mai 2018 10:59
O companie feroviară din Japonia și-au cerut scuze pentru faptul că trenul a plecat cu 25 secunde mai devreme

O companie de transport feroviar din Japonia și-a cerut scuze după ce unul dintre trenurile sale a plecat din stație cu 25 de secunde mai devreme, în al doilea astfel de caz petrecut în ultimele luni, informează BBC, citat de Agerpres.

„Neplăcerile importante cauzate clienților noștri sunt cu adevărat inexcuzabile", a precizat compania în urma incidentului.

Dacă în luna noiembrie, într-un caz similar, un tren a părăsit stația cu 20 de secunde mai devreme, de data aceasta a fost vorba de o "grabă" de 25 de secunde.

Potrivit publicației Japan Today, conducătorul trenului a crezut că vehiculul urma să părăsească gara Notogawa, vineri, la ora 07:11, în loc de ora programată 07:12.

După ce a închis ușile trenului, cu un minut mai devreme, conductorul a realizat greșeala și ar fi putut evita situația jenantă, însă pentru că nu a văzut niciun pasager pe platformă a decis să lase lucrurile așa și să se pună în mișcare mai devreme - devansând cu 25 de secunde momentul plecării.

Incidentul survine în contextul în care trenurile japoneze au reputația de a fi extrem de punctuale și în care se pare că mai existau pasageri care sperau să urce în respectivul tren. Ei s-au plâns companiei feroviare, iar aceasta a fost nevoită să își ceară scuze.

Și în cazul din luna noiembrie, conductorul trenului - care făcea legătura dintre orașele Tokyo și Tsukuba - a încurcat orele de plecare, însă atunci niciun pasager nu a ratat îmbarcarea. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:83 %
Vint:6,17 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău