O companie aeriană low-cost vine pe piața din Repubica Moldova. Când va efectua zboruri

  • 22 Octombrie 17:38
O companie aeriană low-cost vine pe piața din Repubica Moldova. Când va efectua zboruri

Compania aeriană Transavia France vine pe piața din Republica Moldova. Compania va începe să opereze zboruri directe între Chișinău și Paris Orly începând cu 7 iulie 2025.

 
Zborurile vor fi disponibile de două ori pe săptămână, în zilele de luni și vineri. 
 
„Această extindere a rețelei de zboruri va facilita legăturile între capitala Republicii Moldova și unul dintre cele mai importante aeroporturi din Paris, oferind o alternativă convenabilă pentru călătoriile către și din Franța”, menționează responsabilii de la Aeroportul Internațional Chișinău. 
 
Transavia este o companie aeriană low-cost olandeză, parte a grupului Air France-KLM, cunoscută pentru zborurile sale convenabile în Europa și în regiuni învecinate. Compania se concentrează pe servicii prietenoase, atrăgând pasageri care caută prețuri avantajoase și zboruri directe. Flota Transavia este formată preponderent din avioane Boeing 737, renumite pentru eficiența sa energetică și confortul pe distanțe scurte și medii.
 
În ultima perioadă, mai multe companii aeriene au anunțat că vor efectua zboruri de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Printre acestea se numără Wizz Air, Lufthansa, IsrAir, Aegean Airlines.
 
 
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
17,74
Cer senin
Umiditate:27 %
Vint:4,12 m/s
Wed
13
Thu
11
Fri
11
Sat
11
Sun
10
Arhivă Radio Chișinău