O autocisternă cu numere de Republica Moldova, încărcată cu GPL, s-a răsturnat în apropiere de Vama Albița

  • 02 Noiembrie 2022 11:05
O autocisternă cu numere de Republica Moldova, încărcată cu GPL, s-a răsturnat în apropiere de Vama Albița

O autocisternă încărcată cu 19 tone de GPL s-a răsturnat, în noaptea de marți spre miercuri, pe DN 24B, în apropiere de Vama Albița, pe sensul de mers spre Republica Moldova.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, în urma evenimentului nu au fost înregistrate victime, pompierii intervenind doar pentru asigurarea măsurilor PSI în zonă, transmite Agerpres.

„Secția de pompieri Huși a intervenit cu patru autospeciale, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip B2 și o autospecială de primă intervenție și comandă, pentru asigurare măsuri PSI, evaluare și acordare prim ajutor, ca urmare a producerii unui accident rutier pe DN 24B, în apropierea localității Valea Grecului, sensul de mers spre Republica Moldova. La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un ansamblu cap tractor și cisternă răsturnat pe o parte în rigola de pe marginea drumului DN 24B. Autocisterna este încărcată cu 19 tone GPL, nu a fost avariată și nu prezintă scurgeri. Conducătorul auto a fost evaluat, a primit primul ajutor, dar nu a fost nevoie să fie transportat la spital. Pompierii militari au asigurat măsuri PSI până la repunerea pe roți a autocisternei încărcate cu GPL", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:52 %
Vint:4,12 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău