O ancheta din Londra a dat verdictul de ce a murit solista The Cranberries, Dolores O'Riordan

  • 06 Septembrie 2018 16:32
O ancheta din Londra a dat verdictul de ce a murit solista The Cranberries, Dolores O'Riordan

Solista formației irlandeze de muzică rock The Cranberries, Dolores O'Riordan, s-a înecat în cadă în urma intoxicației cu alcool, conform anchetei desfășurate în Londra pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs decesul, relatează joi Reuters și Press Association.

Solista irlandeză în vârstă de 46 de ani a fost găsită cufundată în apă în cada din camera de hotel din Londra unde era cazată. Ea consumase o cantitate în exces de alcool, au declarat, joi, în cadrul unei audieri la Coroners' Courts din Westminster, mai mulți martori experți citați de televiziunea irlandeză RTE și Sky News din Marea Britanie.

Ancheta a fost suspendată în luna ianuarie când Curtea a fost informată că erau așteptate rezultatele ''mai multor teste'' efectuate în cadrul examinării post-mortem, însă poliția a anunțat că decesul nu este considerat ''suspect''. ''O femeie în vârstă de 46 de ani a fost declarată decedată la fața locului'', au declarat la acea vreme polițiștii britanici. ''Decesul nu este tratat ca un eveniment suspect'', au adăugat aceștia.

Mamă a trei copii, Dolores O'Riordan a fost declarată decedată la 15 ianuarie la hotelul Hilton din Londra unde era cazată pe perioada unei sesiuni de înregistrări.

Știrea morții sale i-a ''devastat'' pe colegii săi de trupă care au spus la acea vreme că ''lumea a pierdut o artistă adevărată''.

De-a lungul anilor, Dolores O'Riordan, mamă a trei copii, s-a confruntat cu probleme de sănătate mintală, dar și fizice. În anul 2017 trupa The Cranberries a fost nevoită să întrerupă un turneu mondial după ce artista a fost diagnosticată cu o afecțiune a spatelui.

Rockerii irlandezi de la The Cranberries au anunțat în luna martie că vor continua înregistrările pentru un nou album, în pofida morții subite a solistei formației. Potrivit celor treimembri care compun în prezent formația, O'Riordan înregistrase deja partea vocală pentru noul album, pe care trupa speră să îl lanseze la începutul lui 2019.

Sursa:AGERPRES

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:96 %
Vint:2,06 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău