Nume noi din lista finală a beneficiarilor fraudei bancare din raportul Kroll II ( Ziarul de Gardă )

  • 06 Ianuarie 2020 11:09
Nume noi din lista finală a beneficiarilor fraudei bancare din raportul Kroll II ( Ziarul de Gardă )

Iurie Reniță, deputatul PPDA, a intrat în posesia unor documente, care cuprinde numele unor beneficiari ai fraudei bancare. Astfel, printre aceștia s-ar număra omul de afaceri Gabriel Stati și Irina Ulianovschi, fiica fostului vipreședinte al Curții de Apel Chișinău, Xenofon Ulianovschi.

Nu aș fi postat aceste copii din lista finală a Kroll II, dacă actualul procuror general Alexandru Stoianoglo n-ar fi afirmat public că el nu a văzut niciun fel de listă și nu are suficiente motive să creadă că aceasta ar exista în realitate.
Fără a pretinde că sunt copii autentice cu originalul listei finale, subiectul respectiv mai fiind și unul de maxim interes național (chiar și internațional) pentru toți cetățenii noștri, inclusiv pentru alegătorii mei de pe circumscripția uninominală nr. 26 Chișinău (Buiucani, Centru, Telecentru), aș aprecia mult dacă colegul Alexandru Slusari, ex-președintele comisiei parlamentare de anchetă pentru investigarea furtului miliardului, ar putea să confirme sau să infirme autenticitatea lor (copiilor) cu originalul”a scris Reniță pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Reniță susține că deține o înregistrare de la Parlament din seara zilei de 7 iunie 2019, atunci când în cadrul blocului ACUM s-a discutat despre necesitatea acceptării coaliției PSRM – ACUM.

Sursa: ZDG

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
8,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:4,63 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
8
Mon
7
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău