Noul președinte al FIFA merge în Uruguay

  • 01 Martie 2016 10:53
Noul președinte al FIFA merge în Uruguay

Elvețianul Gianni Infantino, noul președinte al Federației internaționale de fotbal (FIFA), va efectua o vizită în Uruguay, în cursul lunii martie, a anunțat Federația uruguayană (AUF), scrie Agerpres.

'Astăzi s-a confirmat telefonic că Infantino se va afla în Uruguay la meciul cu Peru', a declarat Wilmar Valdez, conducătorul AUF, într-un interviu acordat postului local de radio Sport.

'Atunci când a fost ales președinte al FIFA mi-a spus: 'în martie voi vizita Uruguayul'', a adăugat Valdez, care a asigurat interimatul la conducerea Confederației sud-americane de fotbal (CONMEBOL), înainte de alegerea lui Alejandro Dominguez în funcția de președinte, la finele lunii ianuarie.

Conducătorul Federației uruguayene a precizat că va profita de vizita lui Infantino pentru a solicita sprijinul FIFA în proiectul de modernizare a stadionului Centenario din Montevideo, care a găzduit finala primei Cupe Mondiale de fotbal din istorie, în 1930.

Gianni Infantino, în vârstă de 45 ani, a ocupat funcția de secretar general al UEFA până vineri, când a fost ales noul președinte al FIFA, în locul compatriotului său Joseph Blatter.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:85 %
Vint:2,57 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău