Noul director al Agenției Proprietății Publice este unul dintre avocații lui Igor Dodon (Ziarul de Gardă)

  • 30 Ianuarie 2020 09:41
Noul director al Agenției Proprietății Publice este unul dintre avocații lui Igor Dodon (Ziarul de Gardă)
Ziarul de Gardă

Ziarul de Gardă a constatat că Ghenadie Țepordei, noul director al Agenției Proprietății Publice (APP), este unul dintre avocații președintelui Igor Dodon.

El a fost numit în funcția de director al APP chiar în ziua în care Ziarul de Gardă a primit o cerere prealabilă de chemare în judecată din numele lui Dodon, semnată de către Ghenadie Țepordei. Noul șef al APP a confirmat că el este autorul cererii de chemare în judecată depusă din numele președintelui Igor Dodon.

Mihail Rusu a scris cerere de demisie din funcția de director general al Agenției la aproape două luni de la numire.

Agenția are misiunea de a asigura implementarea politicii statului în domeniile administrării și deetatizării proprietății publice, precum și a parteneriatului public-privat, exercitând, în numele Guvernului, funcțiile de fondator al întreprinderilor de stat și de deținător de acțiuni (părți sociale) în societățile comerciale cu capital integral sau majoritar public, în modul stabilit și în limitele competențelor atribuite de cadrul normativ. 

Menționăm că premierul Ion Chicu și Igor Dodon au anunțat recent că Guvernul scoate la privatizare întreprinderea „Metalferos”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:94 %
Vint:1,54 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău