Noii membri ai Consiliului de administrație al ANRE, întruniți în prima ședință

  • 01 Martie 2019 14:59
Noii membri ai Consiliului de administrație al ANRE, întruniți în prima ședință

Astăzi, 1 martie 2019, a avut loc prima ședință de lucru a noilor membrii din cadrul Consiliului de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE).

Potrivit unui comunicat al ANRE, au fost stabilite modalitățile de lucru pentru perioada următoare și prioritățile în activitate, printre care asigurarea respectării actelor normative de către titularii de licență din sectoarele reglementate.
De asemenea, membrii Consiliului au decis organizarea unei ședințe publice, la data de 11 martie curent,  în cadrul căreia va fi examinat și propus spre aprobare proiectul Metodologiei formării și aplicării prețurilor la produsele petroliere, dar și alte proiecte de acte de reglementare.

Menționăm că, actualii directori au fost selectați în cadrul unui concurs public organizat de Comisia economie, buget și finanțe a Parlamentului Republicii Moldova. Astfel, în funcția de Director General a fost numit dl Veaceslav Untila, de asemenea, din Consiliu mai fac parte dl Ștefan Creangă, dl Octavian Calmîc și dl Eugen Carpov.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
22,24
Câțiva nori
Umiditate:53 %
Vint:2,57 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău