Noi scindări în PSRM

  • 13 Iunie 2021 11:34
Noi scindări în PSRM

Membrii Organizației teritoriale Ialoveni a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova anunță că părăsesc formațiunea. Într-un mesaj, publicat pe o rețea de socializare aceștia invocă decizia liderilor PSRM de a coaliza cu comuniștii pentru a participa în cadrul unui bloc electoral comun la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, dar și își exprimă dezacordul cu ultimele deciziile luate de socialiști, care în opinia lor au avut ”un singur scop, de a destruge economia tarii și dea crea noi scheme criminale”.

Regretăm profund și exprimăm dezacordul hotărât în legătură cu evenimentele din ultimul an din cadrul PSRM. Nu toleram și Nu împărtășim ultimele decizii luate. Coaliția cu partidul oligarhului Șor, crearea blocului electoral cu cel care ne umilea prin declarații aberante și jignitoare. Nu suntem de acord cu acțiunile diversioniste din partea guvernului Chicu susținut de majoritatea PSRM – ȘOR. O buna parte de legi votate au venit cu un singur scop, de a destruge economia tarii și de a crea noi scheme criminale...La acest moment PSRM a devenit un partid antisocial, oportunist cu o conducere cleptomană.

... Declaram ca părăsim PSRM căci acest partid nu ne mai reprezinta și nu mai avem încredere în cei care îl conduc”, se menționează în declarația citată.

Foto: Dicusara Vasile

PSRM nu a comentat deocamdată declarațiile membrilor organizației teritoriale Ialoveni.

De notat că recent, la mijlocul lunii mai, și echipa de consilieri locali ai PSRM din satul Zastânca, Raionul Soroca, au decis că părăsesc partidul, invocând dezacordul cu politica promovată de liderii formațiunii.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:55 %
Vint:4,12 m/s
Tue
10
Wed
11
Thu
11
Fri
13
Sat
14
Arhivă Radio Chișinău