Noi oportunități de colaborare privind dezvoltarea USM, pe agenda discuțiilor rectorului USM și reprezentanților U.S. Forest Service

  • 16 Noiembrie 2022 18:20
Noi oportunități de colaborare privind dezvoltarea USM, pe agenda discuțiilor rectorului USM și reprezentanților U.S. Forest Service

Rectorul USM, Igor Șarov a avut marți, 15 noiembrie, o întrevedere cu reprezentanții Oficiului de Programe Internaționale al U.S. Forest Service.

La ședință au participat Joshua Lee, program manager – Europe & Eurasia, Pearl Chen, responsabilă de monitorizarea și evaluarea proiectelor, Elena Scobioală, projects coordinator, Maria Hămuraru, decana Facultății Științe Economice, Vitalie Sochircă, decanul Facultății Biologie și Geoștiințe.

Scopul vizitei celor de la U.S. Forest Service a fost de a se familiariza cu infrastructura și mediul academic al universității, se arată în comunicat.

Astfel, au fost discutate subiecte precum domeniile de studiu specifice silviculturii, recreerii și managementului turismului, dar și aspecte privind stagiile de practică pentru studenți, oportunități de angajare propuse de sectorul privat etc.

Discuțiile au mai vizat eventualele oportunitățile de colaborare și parteneriate dintre Universitatea de Sat din Moldova și U.S. Forest Service în Moldova, unde cei din urmă ar putea sprijini proiecte de dezvoltarea academică precum și a infrastructurii universitare.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:5,66 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău