Noi detalii despre ipoteza că DJ Avicii s-ar fi sinucis. Cineva din familie a vorbit cu acesta înainte de moarte

  • 02 Mai 2018 07:20
Noi detalii despre ipoteza că DJ Avicii s-ar fi sinucis. Cineva din familie a vorbit cu acesta înainte de moarte

Publicațiile suedeze notează că un membru al familiei a vorbit cu Avicii în ziua de 20 aprilie și, îngrijorat de starea în care se afla artistul, a zburat imediat în Oman, unde DJ-ul se afla în vacanță, însă a ajuns cu două ore prea târziu, notează Adevărul.  

Publicația de la București scrie că Detaliile vin după ce săptămâna trecută familia muzicianului a confirmat că Avicii s-a sinucis, descriindu-l drept „un suflet artistic fragil și un tip sensibil, care nu a fost făcut pentru mașinăria în care a ajuns, nu a mai putut continua și a dorit să-și găsească liniștea.“

„Familia lui știa că Tim nu se simțea deloc bine din punct de vedere psihic. Mereu a avut suișuri și coborâșuri, însă în ultima perioadă starea lui s-a înrăutățit. Când au vorbit cu el la telefon, membrii familiei au început să-și facă griji, și-au dat seama că este grav și că trebuie să ia măsuri. Din păcate, avionul a aterizat la două ore după ce Tim murise“, scriu publicațiile suedeze. 

a câteva zile după moartea sa, s-a aflat și că Avicii avea o relație serioasă cu modelul american de origine cehă Tereza Kačerová, pe care o ajuta să-și crească fiul și alături de care plănuise să facă un copil. Dezvăluirile au fost făcute chiar de tânără prin intermediul unei scrisori emoționante și mai multor fotografii în care apare alături de fiul ei și de muzician.  Avicii suferea de pancreatită acută, cauzată de problemele cu alcoolul, iar într-un documentar sfâșietor din 2016, muzicianul mărturisea că și-a avertizat în nenumărate rânduri managerii că va muri din cauza epuizării. Stresul și anxietatea l-au forțat și la consumul abuziv de alcool.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:75 %
Vint:0,51 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău