Noi atacuri aeriene israeliene în Fâșia Gaza | Doi palestinieni au fost uciși

  • 27 Mai 2018 15:26
Noi atacuri aeriene israeliene în Fâșia Gaza | Doi palestinieni au fost uciși

Ministerul palestinian al Sănătății a anunțat că două persoane au decedat, iar o alta este în stare critică, după ce forțele armate israeliene au bombardat duminică dimineață un obiectiv al organizației islamiste Hamas, în sudul Fâșiei Gaza, informează site-ul cotidianului Haaretz.

Armata israeliană a confirmat bombardamentul, precizând că a acțiunea militară a fost efectuată ca reacție la plasarea unui dispozitiv exploziv în apropierea gardului de la frontiera între Israel și Fâșia Gaza. Dispozitivul a explodat în cursul dezamorsării, fără să se înregistreze victime.

În urmă cu câteva ore, în cursul nopții, forțele aeriene israeliene au bombardat obiective Hamas în apropiere de orașul Rafah din sudul Fâșiei Gaza. Autoritățile militare de la Tel Aviv au transmis că raidurile aeriene au fost efectuate ca răspuns la un incident de sâmbătă, când patru palestinieni au trecut de gardul de la frontieră și au pătruns pe teritoriul Israelului, aruncând un cocktail molotov.

Un site afiliat Hamas a transmis sâmbătă noapte că raidurile aeriene au vizat o tabără de antrenament a aripii militare a Hamas. Până în acest moment nu există informații privind eventuale victime în urma atacurilor aeriene.

Sursa: MEDIAFAX

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
14,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:67 %
Vint:4,12 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău