Nicu Popescu a avut o întrevedere cu ambasadorul Regatului Țărilor de Jos în Republica Moldova, Fred Duijn

  • 18 Aprilie 2023 14:51
Nicu Popescu a avut o întrevedere cu ambasadorul Regatului Țărilor de Jos în Republica Moldova, Fred Duijn

Șeful diplomației Republicii Moldova Nicu Popescu a avut o întrevedere la MAEIE cu noul ambasador al Regatului Țărilor de Jos în Republica Moldova, Fred Duijn, transmite MAEIE.

„Am salutat decizia de deschidere a unei ambasade la Chișinău, ceea ce va contribui la consolidarea legăturilor și la intensificarea dialogului politic între țările noastre. Acest lucru reprezintă și un mesaj puternic de susținere a securității țării noastre și a celei regionale. Faptul că Ambasadele vin și nu pleacă este un lucru benefic pentru noi. Am exprimat încrederea că această nouă ambasadă va juca un rol important în promovarea cooperării economice, comerciale și culturale dintre Republica Moldova și Țările de Jos.

La final, am mulțumit pentru sprijinul constant al Țărilor de Jos în procesul de aderare al Republicii Moldova la UE. Am reafirmat angajamentul ferm al țării noastre față de valorile europene și am exprimat încrederea că, prin cooperarea strânsă cu Țările de Jos și cu celelalte state membre ale UE, vom reuși să avansăm pe calea aderării la blocul comunitar” – a spus oficialul moldovean.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
17,24
Cer fragmentat
Umiditate:51 %
Vint:3,6 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
17
Wed
17
Arhivă Radio Chișinău