Nicolae Dabija despre ființa și identitatea națională

  • 07 Martie 2016 19:42
Nicolae Dabija despre ființa și identitatea națională

Dacă nu vom fi împreună cu România, noi vom dispărea ca așchie de neam pentru că sunt amenințate ființa și identitatea noastră națională, susține scriitorul Nicolae Dabija, directorul săptămânalului ”Literatura și Arta”, publicația care a jucat un rol important în declanșarea Mișcării de Eliberare Națională. Mariana Vasilache vă invită…

Dacă nu vom fi împreună cu România, noi vom dispărea ca așchie de neam pentru că sunt amenințate ființa și identitatea noastră națională, susține scriitorul Nicolae Dabija, directorul săptămânalului ”Literatura și Arta”, publicația care a jucat un rol important în declanșarea Mișcării de Eliberare Națională. 

Mariana Vasilache vă invită să ascultați marți, 8 martie, la ora 14.15, o nouă ediție a emisiunii ”25 de ani. Adevărul despre independență”, la Radio Chișinău.

Ascultați un dialog cu scriitorul Nicolae Dabija, după jurnalul de la ora 14. Ediția de marți, 8 martie, a emisiunii ”25 de ani. Adevărul despre independență” este dedicată fenomenului ”Literatura și Arta” la sfârșitul anilor 80 și rolul acestei reviste în promovarea valorilor naționale, a limbii române, a libertăților și drepturilor românilor din Basarabia. Un ziar care nu doar a relatat evenimentele și opiniile din acei ani dar care a făcut istorie. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
30,52
Cer senin
Umiditate:16 %
Vint:3,6 m/s
Wed
16
Thu
8
Fri
9
Sat
9
Sun
5
Arhivă Radio Chișinău