Nicolae Ciucă va efectua o vizită de lucru la Chișinău

  • 22 Martie 13:10
Nicolae Ciucă va efectua o vizită de lucru la Chișinău

Premierul României, Nicolae Ciucă, este așteptat mâine, 23 martie, într-o vizită de lucru la Chișinău. Oficialul are planificate întrevederi cu premierul Dorin Recean, cu președinta Maia Sandu și președintele Parlamentului, Igor Grosu, transmite Radio Chișinău.

Nicolae Ciucă și Dorin Recean vor  avea o întrevedere tête-à-tête, după care vor discuta în formatul lărgit al delegațiilor, după care cei doi premieri  vor susține o conferință de presă comună.

Este o vizită prin care România își reconfirmă sprijinul pentru parcursul european al  Republica Moldova, a declarat astăzi  premierul României Nicolae Ciucă în ședința executivului de la București.

„Mâine (joi - n.r.), împreună cu o echipă guvernamentală, vom efectua o vizită oficială în Republica Moldova. Vom avea întâlniri bilaterale la nivelul doamnei președinte Maia Sandu, la nivelul omologului, domnul Dorin Recean, și la nivelul președintelui Parlamentului, domnul Igor Grosu. Este o vizită prin care reconfirmăm consolidarea relațiilor bilaterale și, desigur, este o vizită prin care reconfirmăm sprijinul pe care România îl va acorda în continuare Republicii Moldova pentru parcursul european”, a declarat Nicolae Ciucă, miercuri, în cadrul ședinței de guvern. 

„Vizita premierului Ciucă reconfirmă sprijinul puternic al României în realizarea reformelor și avansarea parcursului european al țării noastre, a declarat la rândul său  Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
24,24
Nori împrăștiați
Umiditate:43 %
Vint:4,63 m/s
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
15
Arhivă Radio Chișinău