Netflix anunță primul său serial cu prințul Harry și soția sa Meghan

  • 06 Aprilie 2021 20:30
Netflix anunță primul său serial cu prințul Harry și soția sa Meghan

Netflix a anunțat primul său serial cu prințul Harry al Marii Britanii și soția sa Meghan, relatează marți dpa.

Platforma de streaming va lansa un program numit "Heart of Invictus", care va prezenta un grup de foști militari care s-au înscris în competiția Invictus Games (Jocurile Invictus) de la Haga.

Seria este produsă în parteneriat cu Archewell Productions, o companie de producție înființată de ducele și ducesa din Sussex după ce au renunțat la calitatea de membri cu roluri active în rândul casei regale britanice anul trecut.

Jocurile Invictus, care se desfășoară în Olanda, urmau să aibă loc în 2020, însă au fost amânate pentru 2022 ca urmare a pandemiei de COVID-19.

Seria va fi regizată de Orlando von Einsiedel și produsă de Joanna Natasegara, care au câștigat un Oscar pentru documentarul lor "The White Helmets" (Căștile albe).

Jocurile Invictus sunt o competiție sportivă înființată în 2014 de prințul Harry și reprezintă o modalitate de a ajuta militarii răniți pe front, sprijinindu-le reabilitarea și oferindu-le o nouă viață prin sport post-conflict.

"Această serie le va oferi comunităților din întreaga lume o perspectivă către poveștile emoționante și înălțătoare ale acestor concurenți pe drumul lor către Olanda anul viitor", a declarat prințul Harry într-un comunicat.

Sursa: AGERPRES

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:35 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău