Negocierile cu Kroll – în impas

  • 07 Septembrie 2015 19:19
Negocierile cu Kroll – în impas

Comitetul Național de Stabilitate Financiară nu a luat nici luni, 7 septembrie, o decizie definitivă în privința ofertei consorțiului format din firmele „Kroll” și „Steptoe & Johnson”.

Oferta consorțiului format din firmele „Kroll” și „Steptoe & Johnson”, se referă la etapa a doua de investigare a iregularităților și tranzacțiilor dubioase de la  Banca Economii, Banca Socială și Unibank. Potrivit premierului Valeriu Streleț, care a prezidat ședința Comitetului Național de Stabilitate Financiară, discuțiile au intrat în impas deoarece compania de investigații și consultanță ar avea pretenții financiare prea mari. Premierul a anunțat că Guvernul va reveni la acest subiect joi.

„Subiectul rămâne în negocieri. Deciziile urmează să le luăm săptămâna viitoare după obținem răspuns la câteva întrebări de la compania de investigație și consultanță Kroll. Cer exagerat de mulți bani, pentru faza de recuperare. Contractul va fi unul confidențial”, adeclarat Valeriu Streleț.

Amintim că consorțiului format din firmele Kroll și Steptoe & Johnson  este singurul care și-a prezentat disponibilitatea de a participa la cea de-a doua etapă de investigații.

Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
10,52
Câțiva nori
Umiditate:89 %
Vint:2,06 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău