O delegație a Primăriei Chișinău, în vizită de lucru la Primăria sectorului 4 al municipiului București

  • 26 Mai 2021 16:07
O delegație a Primăriei Chișinău, în vizită de lucru la Primăria sectorului 4 al municipiului București

Primăria Chișinău anunță că un grup de lucru din cadrul municipalității, în funte cu viceprimarul capitalei, Ilie Ceban, efectuează o vizită de lucru, în perioada 26 - 27 mai, curent, la Primăria sectorului 4, municipiul București.

Din componența delegației de la Chișinău mai fac parte reprezentanții preturilor de sector, ai direcților municipale de transport public și căi de comunicație și direcției generale arhitectură, urbanism și relații funciare.

Astfel, potrivit unui comunicat al Primăriei Chișinău, responsabilii municipali vor avea vizite de documentare în cadrul regiilor edilitare și de transport ale sectorului 4, orașul București, în vederea schimbului de experiență și suport în implementarea proiectelor de interes municipal.

Totodată, reprezentanții Primărei Chișinău vor vizita obiectivele implementate în cadrul proiectelor de amenajare a parcărilor publice din sectorul 4, București De asemenea, autoitățile de la București vor oferi experiență și expertiză tehnică privind realizarea proiectelor de amenajare a parcărilor publice la nivelul  orașului Chișinău.

„E de menționat că, în cadrul vizitei delegației Primăriei Chișinău la București, va avea loc semnarea acordului de înfrățire dintre Pretura sectorului Buiucani și Primăria sectorul 4”, se mai arată în comunicatul Primăriei Chișinău. 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:1,54 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău