Naționala Moldovei va juca astăzi ultimul meci din Liga Națiunilor

  • 18 Noiembrie 2020 10:37
Naționala Moldovei va juca astăzi ultimul meci din Liga Națiunilor

Selecționata de fotbal a Republicii Moldova va juca astăzi ultimul meci din Liga Națiunilor cu selecționata Kosovo, transmite MOLDPRES.

Federația Moldovenească de Fotbal anunță că în această dimineață echipa națională de fotbal a plecat în Kosovo. Pentru ultimul meci din Liga Națiunilor, selecționerul Engin Firat are la dispoziție 23 de jucători, comunică sursa citată.

Patru jucători moldoveni nu participă la deplasare - Veaceslav Posmac, Eugeniu Cociuc, Alexandru Epureanu și Alexandr Osipov. Cociuc s-a accidentat în meciul cu Grecia, iar Posmac a primit un cartonaș galben, motiv pentru care este suspendat. Alexandru Epureanu a revenit la echipa sa de club, Istanbul Bașakșehir.

Potrivit FMF, la meciul cu Kosovo, în echipa națională vor juca cinci fotbaliști înmatriculați la Petrocub. În locul lui Posmac a fost convocat fundașul Petrocub, Ștefan Efros. Dan Taras s-a refăcut după o accidentare, iar Sergiu Plătica și-a ispășit suspendarea, alți doi jucători înmatriculați la acest club sunt  Ion Jardan și Iaser Țurcan.

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
14,96
Cer acoperit de nori
Umiditate:74 %
Vint:4,63 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău