Naționala Moldovei a fost învinsă de Slovenia

  • 15 Octombrie 2020 11:51
Naționala Moldovei a fost învinsă de Slovenia

Selecționata de fotbal a Moldovei a suferit a treia înfrângere în Liga Națiunilor. Tricolorii au cedat la scor în fața Sloveniei, cu 0-4, transmite IPN.

Slovenii au condus la pauză deja cu 3-0. Sandi Lovric a deschis scorul în minutul 8. În minutul 36, Igor Armaș a provocat un penalty, iar Haris Vuckic l-a învins pe Stanislav Namașco. Peste doar 5 minute, atacantul lui Real Zaragoza a reușit dubla.

În repriza a doua, slovenii au mai beneficiat de un penalty, după ce a faultat în careu Sergiu Plătica. Duelul Namașco - Vuckic s-a încheiat din nou în favoarea atacantului sloven. El a reușit hat-trick-ul în minutul 55.

Selecționerul Engin Firat a folosit următorii jucători: Namașco, Reabciuk, Mudrac (Crăciun 46), Armaș, Ioniță (Taras 74), Carp (Caimacov 46), Racu, Nicolaescu (Spătaru 79), Plătica (Milinceanu 59), Rață.

„Luna octombrie a fost una de coșmar pentru noi. Încasăm goluri foarte ușor. Voi discuta la Federație să vedem ce facem mai departe”, a declarat selecționerul Moldovei, Engin Firat.

Slovenia urcă pe primul loc în grupă, cu 10 puncte, cu două mai mult ca Grecia, care a remizat cu Kosovo, scor 0-0. Moldova încheie clasamentul, cu un singur punct la activ. Pe 15 noiembrie, Moldova va găzdui Grecia, iar pe 18 noiembrie tricolorii vor juca în deplasare cu Kosovo.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
8,85
Ploaie de intensitate mică
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
9
Mon
8
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău