National Geographic anunță al treilea sezon din „The Story of God with Morgan Freeman”, în pofida acuzațiilor de hărțuire sexuală

  • 01 Septembrie 2018 15:47
National Geographic anunță al treilea sezon din „The Story of God with Morgan Freeman”, în pofida acuzațiilor de hărțuire sexuală

National Geographic a anunțat că va fi filmat un al treilea sezon al seriei sale de succes "The Story of God with Morgan Freeman", în pofida faptului că Morgan Freeman a fost acuzat, în luna mai, de hărțuire sexuală și de "comportament neadecvat" de nu mai puțin de 8 femei care au lucrat cu el pe platourile de filmare, informează Deadline.com.

În urma acestor acuzații, National Geographic a anunțat că a oprit faza de pre-producție a Sezonului 3 (ce începuse din ianuarie), în așteptarea rezultatelor unei investigații.

„Rezultatele investigației nu au dezvăluit niciun incident care să ne îngrijoreze în timpul colaborării cu Morgan Freeman", conform unui comunicat publicat de National Geographic. 'Astfel am luat decizia de a continua producția sezonului trei din 'The Story of God' (...) Compania noastră ia în serios orice chestiuni legate de hărțuire și suntem siguri de rezultatele investigației noastre în această problemă. Noul sezon va avea premiera internațională în 2019 pe National Geographic Channel”.

Femeile care l-au acuzat pe Morgan Freeman de hărțuire sexuală și comportament nepotrivit au lucrat cu actorul american atât pe platourile de filmare, cât și în cadrul companiei sale de producție cinematografică, Revelations Entertainment. Ele spun că au fost nevoite să își schimbe felul de a se îmbrăca atunci când știau că Freeman urma să se afle în preajma lor, deoarece doreau să evite un astfel de comportament. Toate reclamantele au spus că nu au depus plângere împotriva actorului, iar cele mai multe dintre ele au declarat că nu au făcut acest lucru deoarece se temeau să nu își piardă locurile de muncă.

Morgan Freeman a înființat compania Revelations Entertainment în colaborare cu Lori McCreary în anul 1996. Printre creațiile acestei companii se numără filme precum "Invictus", "Along Came a Spider" și serialul TV "Madam Secretary", difuzat de postul ABC. Foști angajați ai companiei au spus că studioul menționat era un mediu de lucru "toxic". Șase foste angajate de la Revelations Entertainment au spus că au asistat la astfel de comportamente din partea starului american, inclusiv la comentarii cu tentă sexuală și "atingeri nesolicitate"

Sursa: Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
19,96
Cer senin
Umiditate:62 %
Vint:1,54 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău